Leve het teamgeluid!

Zingend samenwerken, anders naar je collega’s luisteren

Voor ieder team dat de samenwerking zingend wil onderzoeken. Dat is fijn voor jullie stemmen en nog fijner voor de afstemming! Zijn jullie in de basis een stevig team en bereid om uit jullie comfortzone te stappen?

Ik ondersteun in het zingend onderzoeken van de samenwerking. Wie zijn jullie en waar staan jullie als team? Spannend, ja, natuurlijk! En… ook zo motiverend. Niemand hoeft zich zorgen te maken over de kwaliteit van zingen. Per slot van rekening kun je dat niet verkeerd doen. Jullie ontmoeten elkaar zingend, in twee- , drietallen of met de hele groep. Je daagt elkaar uit. Confronteert tijdens een muzikaal krachtenspel. Jullie gaan nog beter luisteren, ontspannen, plezier hebben en afstemmen. Je deelt jouw stem en geluid met je collega’s. Respect voor ieders eigenheid, valkuil en talent staat voorop. De zing oefeningen wisselen we af met reflectieve opdrachten. Samen maken we een programma op maat. We stellen de grote lijn vast. Zo ontstaat ruimte voor fantastische, inspirerende, niet eerder beleefde zang- en samenwerking ervaringen.

  • Workshop: ZINGEND SAMENWERKEN één of meerdere bijeenkomsten op maat
Een enerverend teamuitje. Daar zit muziek in!

Voor ieder team dat het jaarlijkse teamuitje in een andere vorm wil gieten. Samen iets doen wat energie, plezier en saamhorigheid geeft. Samen zingend improviseren.

Het accent ligt meer dan bij ‘zingend de samenwerking onderzoeken’, op gezamenlijk muzikaal plezier. Je zingt in twee- of drietallen, soms alleen en dan weer zing je elkaar toe. Ik ondersteun jullie bij het vinden van een gezamenlijk ritme, het zingen van een door jullie ontwikkelde blues of groepsaria. Als bij effect werkt dat enorm versterkend op het team als geheel. Jullie gezang als smeerolie voor het team als geheel. Duurzaam en betekenis vol zingen dus!

  • Workshop: team uitje ‘LEVE HET TEAMGELUID’. Een dagdeel of als onderdeel van een of meerdere teambuildingsdagen