Leve jouw stem!

Leve jouw stem!

Zing alsof je leven er van af hangt. Goed voor je stem, best voor je stemming

Voor iedereen die zin heeft in zingen. Voor iedereen die de eigen stem wil (her) ontdekken. Ervaren dat er enorm veel muziek in je zit. Je voluit laten horen in contact met anderen. Ontspannend en eindeloos zingen en je laten leiden door lijf, hart, gevoel en moment. Kortom: zingend vrije ruimte voor jezelf creëren. Individueel of in een groep.

Als je zingt met jouw eigen, unieke stem vind je een en al beweging, kwetsbaarheid, durf, emotie, en levendigheid in jezelf. En mooi nieuws; zingen kun je nooit verkeerd doen!

Ik ondersteun je via allerlei oefeningen in het zingen, maar jij bent de regisseur van ieder lied. Ingrediënten om tot zingen te komen liggen voor het oprapen. Je lichaam, de ademhaling, ‘het’ moment, een situatie of de ander. Misschien zing je die lelijke valse noot omdat die vertelt over je gevoel nu. Of sta je versteld van je eigen volume of de intensiteit waarmee je zingt. Grappig genoeg wordt het zingen dan muziek en juist interessant. Laat je meenemen in deze andere manier van zingen.

  • Individuele sessies van 45 tot 60 minuten per keer
  • Individueel open aanbod 6 avonden van 2 uur in een groep van maximaal 10 personen
  • Individueel open aanbod dag workshop in groep van maximaal 10 personen